
یکی از روش های طراحی سایت، طراحی سایت های داینامیک می باشد. بر اساس این روش مدیران وب سایت می توانند در هر لحظه اطلاعاتی که در سایت وجود دارد را با کمک پنل های مدیریتی تغییر و به روزرسانی کند. ویژگی طراحی وب سایت های داینامیک نسبت به وب سایت های استاتیک در این است، که در وب سایت های داینامیک با ایجاد صفحات و محتویات سایت ها و یا به روز کردن سایت ها بتوانند باعث افزایش ترافیک وب سایت و همچنین بالا رفتن تعداد بازدید کنندگان شوند. به دلیل اینکه در این نوع سایت ها اطلاعات در دیتابیس ذخیره می شود برای حفظ این اطلاعات، طراحی سایت داینامیک باید از امنیت بالایی برخوردار باشد.
طراحی سایت داینامیک چیست
در این روش مدیر به کمک پنل های مدیریتی، تغییراتی در محتویات سایت ایجاد می کند. در این نوع طراحی، صاحب وب سایت، خود می تواند کنترل تمام بخش های سایت را در اختیار داشته باشد و بدون نیاز به برقراری تماس با طراح وب، مطالب لازم برای سایت را اضافه و یا کم کند. فعالیت هایی نظیر حذف صفحه، ایجاد صفحه، ویرایش محتویات هر صفحه را می توانند انجام دهند.
سایت پویا (داینامیک) سایتی است که محتوای مختلفی دارد و هر بار نمایش داده می شود و ممکن است در طول روز محتوای آن تغییر کند. در وب سایت پویا دو نوع صفحه وجود دارد. اسکریپت سمت مشتری و اسکریپت سمت سرور.