آموزشی

طراحی سایت چقدر طول می کشد؟

زمان-انجام-طراحی-سایت

این روزها توسعه وب مورد استقبال زیادی به خصوص از سمت جوانان قرار گرفته است. سوالی که برای شما پیش می آید ممکن است این باشد که ، مدت زمان انجام طراحی سایت چه قدر است؟ برای جواب این سؤال باید گفت بستگی به نوع وب سایت دارد که وردپرسی باشد یا کدنویسی ! در ادامه درباره این دو مدل وب سایت بیشتر توضیح خواهیم داد.

 

مدت زمان طراحی سایت وردپرسی

وب سایت ها انواع مختلفی دارند اعم از وب سایت های فروشگاهی مثل طراحی سایت فروشگاه لوازم ارایشی، سایت های شرکتی و شخصی و…. هر کدام از این وبسایت ها امکانات دارند و حتی ممکن است مشتری امکانات بیشتر نیز برای سایت خود بخواهد، که تمام این موارد در مدت زمان طراحی یک سایت دخیل هستند.

یکی از اشتباهاتی که عموم افراد درباره وردپرس دارد این است که چون وردپرس یک سیستم آماده است پس نیازی نیست زمان زیادی گذاشته شود و طراح سایت باید چند روزه و با هزینه بسیار اندک وب سایت مورد نظر را تحویل دهد.

در حالی که حتی وب سایت های وردپرسی نیز به زمان نیاز دارند و حتی گاهی نیاز به زمان بیشتری  نسبت  به سایت های کدنویسی شده دارند. زمان انجام طراحی وب سایت وردپرسی بیشتر به میزان مهارت طراح سایت دارد، معمولا وبسایت های فروشگاهی زمان بیشتری برای طراحی نیاز دارند.

وردپرس محبوب ترین سایت در جهان است و بیشتر سایت های با این سیستم مدیریت محتوا طراحی می شوند. در طراحی وردپرس دیگر خبری از طراحی پنل اختصاصی نیست و وردپرس خودش یک  پنل در اختیار شما قرار می دهد.  تنها کاری که شما باید انجام دهید  طراحی سایت است و بیشتر هم با بخش front-end سایت کار دارید.

 وردپرس قابلیت های زیادی دارد، از این رو مشتری هر نوع سفارشی برای سایت داشته باشد تماما روی سایت قابله پیاده شدن است، در حال حاضر بیشتر وب سایت ها در دنیا ، سایت های وردپرسی می باشند، روزانه تعداد زیادی از  سایت جدید به کمک این سیستم طراحی می شود. مشهورترین سایت وردپرسی، سایت های فروشگاهی بر پایه ووکامرس و وب های شرکتی،اختصاصی هستند.

بسته به اینکه طراحی سایت وردپرسی شما چقدر قرار است پیچیده باشد و سایت شما چه نوع سایتی است، طراحی این سایت زمان خاصی را به خودش اختصاص می دهد. زمان انجام طراحی سایت با وردپرس معمولا بین 2 تا 1 هفته کاری زمان می برد و در نهایت هم این روش، پیشنهاد شده ترین روش در ایران می باشد. مخصوصا برای طراحی سایت برند های تازه‌کار و شرکت های متوسط، این نوع از طراحی سایت واقعا کاربردی است و دلیل منطقی ای برای رفتن به سمت طراحی سایت اختصاصی وجود ندارد.

 

مزایای طراحی وب سایت وردپرس

مزایای-طراحی-وب-سایت-وردپرس

نصب آسان بدون نیاز به دانش فنی

اگر به تازگی وارد دنیای طراحی سایت شده اید و دانش بالایی در زمینه راه‌اندازی وب سایت ندارید، وردپرس گزینه مناسبی برای شما خواهد بود چرا که با این سیستم مدیریت محتوا آسان بوده و افزودن صفحه جدید و بارگزاری عکس در کمترین زمان انجام خواهد شد.

 

متن باز بودن وردپرس

همان طور که میدانید سایت ها از نظر ساختاری به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم می شود که وردپرس جز دسته وب سایت های داینامیک قرار می گیرد و به راحتی می توان به کدهای اصلی آن دسترسی داشته و آن را با توجه به نیاز کاربران خود تغییر داده و سفارشی نمود.

 

قالب های رایگان و پیشرفته

یکی دیگر از مزیت های سایت های وردپرسی این است که می توانید با استفاده از قالب های متنوعی که این سیستم مدیریت دارد، ظاهر مناسبی برای وب سایت خود انتخاب نمایید. به عبارتی دیگر طرح اصلی سایتتان را باقالب های رایگان و پیشرفته ای وردپرس در مخزن خود دارد تعیین کنید.

 

هزینه پشتیبانی رایگان

به علت آنکه طراحی سایت با زبان برنامه نویسی کد های زیادی را دارد و زمانی که پشتیبانی برای سایت لازم باشد هزینه زیاد را در بر میگیرد اما طراحی سایت با وردپرس این مشکل را ندارد به همین دلیل هزینه پشتیبانی سایت وردپرسی بسیار ارزان‌تر است.

 

بررسی زمان انجام طراحی وب سایت با کد نویسی

در پاسخ به این سؤال که طراحی سایت چقدر زمان میبرد، زمانی که می خواهیم درباره طراحی سایت اختصاصی صحبت کنیم، در واقع نمی توان زمان مشخصی برای آن در نظر گرفت. منظور از زمان مشخص، یک زمان قراردادی و عمومی است که احتمالا بین تمامی طراحان و شرکت های طراحی سایت یکی است. زیرا طراحی سایت اختصاصی برای هر سایتی کاملا منحصر به فرد است.

در این نوع از طراحی سایت ها، یک تیم خبره متشکل از طراحی سایت، برنامه نویس سایت، محتوا نویس و سئو کار در برخی از مواقع متخصص های دیگری روی پروژه کار می کنند و معمولا این نوع پروژه ها، پروژه های بسیار بزرگی هستند که قطعا زمان زیادی باید صرف آن شود.

این نوع سایت ها، پنل های طراحی شده اختصاصی دارند و از زبان های برنامه نویسی زیادی در آنها استفاده شده است. این سایت ها معمولا فقط به html و css ختم نمی شوند و برای برند ها و کمپانی های بزرگ ساخته می شوند به همین دلیل قیمت طراحی سایت با زبان برنامه نویسی بیشتر است. این نوع سایت ها همان طور که هزینه بالایی دارند، زمان زیادی هم برای طراحی آن ها صرف می شود که می توان گفت مدت زمان طراحی سایت بین 2 الی 6 ماه می باشد.

 

 مراحل طراحی سایت با کد نویسی

 مراحل-طراحی-سایت-با-کد-نویسی

نیاز سنجی و طراحی سایت

 طراحان قبل از شروع کار نمایی کلی از صفحات سایت و جایگاه المان و دیگر قسمتهای سایت را به صورت عکس به مشتری ارائه می دهند.

کدنویسی سایت

 بعد از دریافت تایید اولیه برنامه نویسان دست به کار شده و اسکلت و بدنه سایت را با دقت بالایی می چینند.

انجام تست و بازنگری سایت

زمانی که برنامه نویسی به اتمام میرسد، سایت را به کمک هاستی نمونه آن را برای تست و بازنگری کارفرما قرار می گیرد. تا نظرات نهایی خود را به طراحان اعلام نماید.

تحویل سایت و نمایش آن

بعد از انجام اصلاحات مدنظر کارفرما و دریافت تایید نهایی، سایت برای نمایش عموم آماده خواهد بود و می توان آن را با دامنه انتخاب شده روی هاست بارگذاری کرد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *